.

utorak, 8. studenoga 2016.

Prvih 70. ....

Buzin - Danas smo posjetili Nogometni Klub Mladost iz naselja Buzin koji ovaj tjedan ( u subotu 12. studenoga 2016. godine sa početkom u 19,00 sati) svečano obilježava 70. godina svog uspješnog djelovanja.

Vidno ponosan na ovaj veliki jubilej, svih ljubitelja nogometne igre u ovom kraju, a posebice Nogometnog Kluba Mladost nakratko nas je primio, u kratkoj pauzi i sam predsjednik Kluba Mario Ban - zauzet organizacijom ovog, kako mnogi kažu, velikog lokalnog sportskog i kulturnog događaja.



Mario Ban, predsjednik
Nogomatnog Kluba Mladost iz Buzina.
- Ove godine smo uložili dosta truda, kako bi povratili staru tradiciju održavanja - Zelenih noći, Nogometnog Kluba Mladost iz Buzina.

Stariji članovi kluba, ali i navijači će se zasigurno sjećati kako je ova tradicija bila duboko usađena u samo tkivo našeg kluba, gdje su se jedanput godišnje obavezno okupljali svi relevantni ljudi našeg kluba.

U opuštenoj atmosferi, koristili bi ovu priliku ( svi, od uprave kluba, igrača, trenera, navijača, uzvanika iz različitih nogometnih organizacija, bilo na nivou grada ili pak Republike ...) za razmjenu iskustava, ideja ali i za dodjelu priznanja i nagrada svima koji su u protekloj godini svojim radom ili aktivnostima uvelike pridonijeli kvaliteti igre, organizacije ili pak ugledu ovoga Kluba sa vrlo dugačkom ali i bogatom tradicijom.

Iskoristio bih trenutak i pozvao sve koji žele biti sudionici ovog povijesnog trenutka, kada našem Klubu i na ovaj način vraćamo dio tradicije i svojim aktivnostima zauzima važno sportsko kulturno mjesto u našem društvu životu. 

Naime, uz vrlo raznolik i zanimljiv sportsko kulturni sadržaj (ugledni gosti, tombola, krštenje vina itd...nećemo sve otkriti!) većina mjesta oko 80% je već rasprodana. Kako se ovogodišnja - Zelena noć - održava u Restoranu Gallant ovdje u našem naselju Buzin, ograničeni smo brojem sjedala na svega 150 mjesta. Naravno, kako će biti bogata ponuda jela i pića uz cijenu od 120, 00 kuna po osobi.

Na kraju, još jedanput pozivamo sve čijim žilama teče zelena krv Nogometnog kluba Mladost iz Buzina, da svi skupa ostvarimo još jednu zajedničku pobjedu za naš Klub. Vratimo mu svi skupa dio tradicije, koja  prije desetak godina, nesretnim spletom okolnosti izgubio. Siguran sam, kako ćete se sa mnom složiti.

Očekujemo vas sa velikim ne strpljenjem i sa velikom radosti u subotu 12. studenog 2016. godine u Zelenoj noći, gdje ćemo se svi skupa okupiti u restoranu Gallant i pružiti našem klubu, što odavna očekuje, sa punim pravom od svih nas - Našu Zelenu noć!


Nema komentara:

Objavi komentar