petak, 15. travnja 2016.

Plesna srijeda, Podružnice umirovljenika Botinec

Botinec - U srijedu je baš kao i svakog mjeseca, odmah nakon primanja mirovine organizirana plesna večer uz živu glazbu, umirovljenika Podružnice umirovljenika Botinec.

Ovaj veseli susret i  zabavno druženje, pobuđuje već tradicionalno veliki interes članova ove Podružnice. 

Ovo je prava prilika za iskreno druženje, zabavu, ples - gdje se uvijek pronađe i nekoliko vrsta ukusnih kolača pripremljenih, ispečenih i serviranih vrijednim i vještim rukama ženskog dijele ove Podružnice.
gđa. Božica Begić, članica
Podružnice umirovljenika Botinec

- Odprilke sam desetak godina aktivni član ove Podružnice. Zaista sam zadovoljna radom aktivnostima, od kojih sam i sama aktivna u nekima (koliko vrijeme dozvoljava).

Kao što znate naše se plesne večeri održavaju jedan puta u mjesecu. Obično to bude iz 10. datuma, kada svi članovi dobiju svoje mirovine. Moram priznati, kako ove godine nisam bila baš redovita, naime  suprug je bio nešto bolestan pa je to bio razlog našeg nešto dužeg izbivanja.

No evo, čim je suprug prizdravio, evo nas. Moram istaknuti, kako nam ove plesne večeri, zaista mnogo znače, mislim tu na sve članove.Kako vidim i čujem ljudi jedva čekaju srijedu, da se malo podružimo, "razdrmamo" posle zime. Kako vidite i sami, lijepo nam je, družimo se, šalimo, plešemo i uživamo!gđa. Jana Košćević, članica
Podružnice umirovljenika Botinec

- Član sam Podružnice umirovljenika Botinec, otprilike oko četiri godine. Mislim kako spadamo u jednu od aktivnijih Podružnica, koja se zaista trudi, svojim radom uljepšati i bolje organizirati život nas umirovljenika u naselju Botinec.

Kao što ste već, vjerovatno i čuli, ovo plesno druženje se održava svaku srijedu, jedanput mjesečno, posle mirovine.

Kako vidim, ovdje se nalazimo i družimo, manje više uvijek isti članovi, koji vole prije svega ples, druženje, glazbu, šalu itd. Malo nam nedostaje muških članova, za ples, pa bih željela iskoristiti priliku da ih i na ovaj način pozovem da nam se priključe u našem radu. Naime, uz ovakva plesna druženja, zanimljive izlete naša Podružnica organizira još mnogo različitih aktivnosti. Tko voli pjevati, može se uključiti i u rad našeg Zbora umirovljenika Botinec."Kliknite" na fotografije, kako bi ih povećali!
Nema komentara:

Objavi komentar