četvrtak, 31. ožujka 2016.

Što je sve potrebno za uspješnu vezu ili brak

Novi Zagreb - Devet je osnovnih sastojaka pomoću kojih možete napraviti pravu ljubav i dobar odnos s partnerom. Ni jedan sastojak ne smije se izostaviti jer svaki djeluje u sinergiji s nekim drugim.

Potrebno vam je:

Samopoštovanje.

Zakon kvantne fizike kaže da privlačimo ono što jesmo. Zakon privlačnosti nam kaže da ćemo u život privući ono što mislimo da zaslužujemo. Zbog toga kako biste u život privukli pravu ljubav morate prepoznati svoje dobre osobine i znati cijeniti svoje vrijednosti.

*Poštovanje 

Poštovanje partnera međusobno. Veza u kojoj nedostaje poštovanja osuđena je na propast.

*Iskrenost

Kako bi veza uspjela oba partnera trebala bi biti iskrena i otvorena. Ako vidite da vam je partner neiskren, vjerojatno ćete se zapitati koliko iskreni trebate biti vi. Vi uvijek budite iskreni i očekujte isto od partnera i to ćete i dobiti.

Ravnopravnost

Postoji tanka linija između onoga tko ste kao osoba i što ste kao par. Oba partnera bi trebala zadržati neovisnost, svoje interese i strasti, ali bi oba partnera i trebala podržavati drugog.

*Komunikacija

Komunikacija bi trebala biti tečna tijekom cijele veze. Recite partneru i očekujte od njega da vam kaže svoje strahove, osjećaje, emocije, želje i ciljeve.

Razumijevanje

U zdravoj vezi oba partnera razumniju drugog i strpljivi su prema njemu. Prihvaćaju različitosti i poštuju granice.

*Sloboda

Ljubav ne možete držati na lancu, pa tako ni partnera. Ako mislite da postoji potreba za tim, tada imate ozbiljnih problema.

*Partnerove želje

Ovo je jedan od važnijih sastojaka, a opet se vrlo često izuzima. Najčešće ljudi daju partneru ono što žele za sebe. Bolji pristup je da pitate partnera što mu treba i što želi.

 * Praštanje

Praštanje je prvi korak na putu svake više razine ljubavi.

* Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i izlijte u vezu. Neka stoji dugo i gledajte kako raste. 

Nema komentara:

Objavi komentar