.

nedjelja, 24. prosinca 2017.

Božićni domjenak Podružnice umirovljenika Sv. Klara / Čehi

Sveta Klara - U četvrtak 14. prosinca 2017. godine Podružnica umirovljenika Sveta Klara / Čehi je organizirala svoj već tradicionalni Božićni domjenak, kako bi prije svega okupila svoje članove, kako bi se u ugodnoj atmosferi prisjetili svih akcija koje su proveli u protekloj godini.

Iako odlično organiziran domjenak, ipak je doživio u posljednji trenutak izostanak dogovorene glazbe, koja bi zasigurno još više uljepšala ovo umirovljeničko druženje. No, to nikako nije omelo umirovljenike , koji su vlastitim veselim pjevanjem nadomjestili i taj hendikep večeri.

Za vrijeme druženja mogli smo čuti,od većeg broja članova, kako je Podružnica umirovljenika i ove godine učinila veliki korak u  pravcu učinkovite organizacije, gdje se kao izravan rezultat moglo prepoznati veliki broj raznolikih zanimljivih radionica, također i izleta kako po kontinentu ali i po moru , te čak i izvan Hrvatske.

Također se kroz ovu godinu i povećao broj članstva, što svakako vrijedi istaknuti. Kako doznajemo , uskoro će se održati i Godišnja skupština Podružnice umirovljenika Sv. Klara / Čehi ( za koji mjesec) gdje će biti prezentirane i navedene sve ovogodišnje aktivnosti ali i ono što kod mnogih članova budi veliki interes, a to su - planovi rada i djelovanja u 2018. godini. 



Ljubica Vlahović, dopredsjednica
Podružnice umirovljenika Sv. Klara / Čehi
- Nakon zaista uspješne godine , mnogobrojnih izleta kako po našoj Domovini, ali i izvan nje, te po završetku raznolikih Radionica, ovim Božićnim domjenkom, kako točkom na slovo i proslavljamo godinu koja će ostati u našim sjećanjima kao uspješna.

Dodala bih tome kako se ove godine i broj članova povećao, što zasigurno dolazi kako plod našeg kvalitetnog rada i djelovanja.

No, da previše ne duljim, za kraj bih čestitala svim našim članovima, ali i umirovljenicima cijelog Novog Zagreba, te građanima cijelog grada Zagreba , čestiti Božić i sretnu Novu Godinu.