.

utorak, 21. studenoga 2017.

Pred nama je odlična sezona

UtrineOvog vikenda (18.-19.studenoga. 2017. godine) održalo se jubilarno 30. Slovakia Synchro Olympic hopes natjecanje na kojem su nastupile brojne plivačice iz Slovačke, Češke, Mađarske, Bjelorusije, Izraela, Armenije, Poljske i Hrvatske.


Plivačice Zagrebačkog sinkro kluba nastupile su u dobnoj skupini mlađih juniorki (djevojke 13 do 15 godina) u disciplini kombinacija za koji su osvojile 2. mjesto, u sastavu: Dorotea Jelić, Lana Starman, Margareta Presečki, Mia Vuk, Eva Kralj, Petra Bolarić, Nika Sančanin, Vida Crnjak, Rea Rođak, Paola Cesar i Ana Petković pod trenerskim vodstvom Nike Skendrović i Ivane Lukač:

''Natjecateljsku sezonu 2017./2018. odlučili smo započeti upravo ovim
renomiranim natjecanjem kako bi ''testirali'' novu koreografiju na kojoj radimo još od svibnja. Jako smo zadovoljni izvedbom i postignutim rezultatom te smo od sudaca natjecanja dobili dobre komentare i smjernice za budući rad. Jako se veselimo novoj sezoni i natjecanjima koja nas još čekaju. Prvo slijedeće je već 09.prosinca 2017. godine. na Zimskom plivalištu ''Mladost'' - Prvenstvo Hrvatske u tehničkim vještinama - na kojem ćemo vidjeti kako se cure snalaze u novim figurama propisanim za tekući olimpijski ciklus.''

Valja napomenuti da u Zagrebačko sinkro klubu ima još mjesta za sve zainteresirane buduće sinkro plivačice. Ukoliko pošaljete ključnu riječ ZSK & ROTOR na mail zsk.synchro@gmail.com, poklanjamo vam upisninu u iznosu od 50,00 kn.


Izvjestila:

Lana Marković, trener Zagrebačkog sinkro kluba