.

petak, 28. listopada 2016.

Sa predstavljanje knjige - Dovoljno dobra

Travno"U Knjižnici Novi Zagreb, Božidara Magovca 15 održano je predstavljanje knjige "Dovoljno dobra" autorice A. Saške Mutić, u četvrtak, 27. listopada 2016. Knjiga je predstavljena u društvu s autoricom i njezinim gostima: književnikom Branislavom Glumcem i glumicom Vesnom Tominac Matačić.

Branislav Glumac došao je na predstavljanje ove knjige s posebnim povodom. Naime, Saška Mutić u svojoj knjizi "Dovoljno dobra" nadovezuje se na slavnu Glumčevu "Zagrepčanku", roman koji je prvi puta objavljen 1974. godine i od tada doživio 14 izdanja, a do sada je prodan u više od 120.000 primjeraka.

Ispričavamo se zbog
lošije kvalitete fotografija
Saška Mutić, opčinjena tom pomalo tužnom ljubavnom pričom od trenutka kad ju je pročitala, prevela ju je na engleski jezik, a radeći na Glumčevom filmskom scenariju prema romanu "Zagrepčanka" i uz ohrabrenje samoga autora Branislava Glumca, odlučila je napisati svojevrstan nastavak te priče. Tako u podnaslovu romana Saške Mutić stoji: "Zagrepčanka 40 godina poslije". Roman koji je napisala, objavila je ove godine nakladnička kuća Hena com. U razgovoru prilikom predstavljanja knjige otkrila je neke svoje spisateljske tajne o tome kako je roman nastajao. I ovom prilikom možemo od svega srca preporučiti roman "Dovoljno dobra" jer je "Dovoljno dobra" - odlična!"

- Milena Ajduković

Nema komentara:

Objavi komentar