.

ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Nominacija za Poduzetnika godine, Novog Zagreba 2016

Novi Zagreb - Damir Kolarić predlaže slijedeće kandidate za prestižno priznanje - Poduzetnik godine , Novog Zagreba 2016.

Nominirani:

1. Tvrtka - MP Produkt, za priznanje Poduzetnika godine Novog Zagreba 2016 predlažem g. Stjepan Šafran. Ova privatna tvrtka je osnovano 1967. godine i danas zapošljava 170 djelatnika.

Uz stalnu izobrazbu djelatnika, ulaganje u informatičku opremu, CNC tehnologiju u proizvodnji te kontrolu proizvoda sa suvremenom mjernom i laboratorijskom opremom, predstavljamo pouzdanog partnera za brzu i kvalitetnu isporuku proizvoda osnovnog proizvodnog programa, kao i za zajedničku suradnju na razvoju novih proizvoda i usluga. Tim sačinjen od raznih profila visokoobrazovanih stručnjaka s područja elektrotehnike, strojarstva i ekonomije garancija je uspješnosti u poslovanju i razvoju. Svi proizvodi koji izlaze iz razvojno-konstrukcijskog odjela izrađeni su uz pomoć CAD/CAM tehnologije što garantira kompatibilnost i uspješnost u globalnom svijetu poslovanja.



2. Tvrtka Veski d.o.o., za priznanje Poduzetnika godine Novog Zagreba 2016 također predlažem g. Gorana Orešković.  

Ova tvrtka je vodeća u svijetu   u području dijagnostike i mjerenja vibracija, analize signala, projektiranju, izradi i instalaciji vlastitih rješenja on-line monitoring sustava, te sustava zaštita od vibracija, koji se u sručnim krugovima cijene kao jedni od najboljih na svijetu, a  izvozi  po cijelom svijetu od Australije, Novog Zelanda, Amerike i Kanade.

Dobitnici smo brojnih nagrada iz područja razvoja tehničke opreme i inovacija, kao što su rješenje sustava za nadzor kinematike dubinskih pumpi za pridobivanje nafte za poduzeće INA (nagrađeno zlatnom medaljom na izložbi EUREKA’95 u Bruxellesu), davač vibracijskog ubrzanja i brzine VelAcc 100 (nagrađen kao originalno rješenje na izložbama EUREKA ’97 (Bruxelles) i INPEX XIV (Pittsburg)) idr.

Nema komentara:

Objavi komentar