.

utorak, 15. ožujka 2016.

Važno je samo druženje, a razlog ... Tko o tome brine

Savski gaj - U subotu je Podružnica umirovljenika Savski gaj, održala prigodnu proslavu Međunarodnog dana žena, u kojoj je svaka od prisutnih žena dobila na poklon prekrasnu ciklamu u lončanici.

Ovu glazbeno plesnu večer je obilježila ukusna ali i bogata večera, koju su pripremili već uhodane članice ove Podružnice u čijem su financiranju sudjelovali svi prisutni članovi. 

Šunka, jaja i kobasice kao predjelo, uz ukusnu i slasnu "mesnu štrucu" koja je je bila sredinom ispunjena kuhanim jajima - kao glavno jelo, a za prilog su bile dvije vrste salate, po izboru. Moglo se birati ili uživati u obje, grah salati ili krumpir salati.

Nakon ove ukusne ali i obilne večere, stolove su krasili raznoliki kolači, kojih je bilo i viška. Naime, mnoge od članica ove male ali složne Podružnice umirovljenika, nisu žalile truda i volje, te su donijele pečene domaće kolače, kako bi ovo druženje još više uveličale i na svoj način zasladile.

Dodamo li tome, prekrasnu glazbu, koja je sve prisutne mamila plesom i veselila ljepotom, tada ćemo razumjeti sve prisutne, kako su "probili" sve planove završetka ovog zaista ugodnog druženja.



gđa. Marija Vrkić
- Moram priznati kako je ovdje večeras prekrasno, zaista je bila ukusna večera, sada su upravo servirani, zaista raznovrsni kolači..

Evo svi plešu. Jel" može biti što bolje!!?

Eto vidite, kako se organiziramo i veselimo mi penzioneri, koji imamo najmanje penzije!

Ovdje je organizacija uvijek na zavisnoj razini. 



g. Drago Golubiček, član
Podružnice umirovljenika
Savski gaj
- Večeras se kao što vidite sa velikim veseljem slavi, do duše sa malim zakašnjenje 8. ožujak , Međunarodni dan žena, no ujedno slavimo skorašnji blagdan dolazak Uskrsa!

- Vidimo da su sve žene  vesele  i ponosne ciklamama koje su dobile na dar.

- Da, ponavljam kako je ovaj poklon također sa malim zakašnjenjem, no kako vidite ipak raduje sve naše članice. U vezi toga ne bih ništa drugo rekao, već kako su doista i zaslužile ove poklone kojim smo ih simbolično u ime Podružnice umirovljenika Savski gaj, od srca darovali.

Na kraju bih pozvao i ostale umirovljenika, koji se još nisu uključili u rad naše Podružnice umirovljenika Savski gaj da nam se pridruže. Ohrabrite se i dođite, druženje je pola zdravlja, a ona druga polovica je veselje, ples i pjesma.

Družimo se ovdje svaki četvrtak i subotu od 17,00 do 20,00 sati.

 Čekamo vas sa velikim nestrpljenjem!


gđa. Marija Herceg, članica Podružnice
 umirovljenika Savski gaj
 - Zaista vam nemam što reći, zasigurno su moji predhodnici sve rekli.

Želim samo istaknuti kako nam je ovdje večeras, ali ne samo večeras lijepo i ugodno družiti se u ovako dobroj atmosferi.

Malo smo se kao uvijek organizirali i pripremili večeru, kolače, malo pijače i evo uz prekrasnu muziku koju izvodi naš muzikaš Zlatko, uživamo u pjesmi i plesu!

Vidite i sami kako život može biti lijep!

- Što bi na za kraj rekli, onim umirovljenicima, koji su ostali doma, koji se baš ne druže? Bi ih pozvali da vam se pridruže?

- Eeeee, ali neće. Zvala sam ih ja, nagovarala i niš! Oni rađe budeju doma u svoja četiri zida.






"Kliknite" na fotografiju , kako bi je povećali!














Nema komentara:

Objavi komentar