.

četvrtak, 17. ožujka 2016.

Izviđački odred Savski gaj

g. Damir Sremić,dopredsjednik Udruge
Odred izviđača Savski gaj
Remetinec -  U kratkom i zanimljivom razgovoru  sa g. Damirom Sremić, dopredsjednikom Udruge Odrad izviđača Savski gaj, saznali smo kako će se u subotu 19. ožujka 2016. godine u 10,00 sati okupiti svi članovi, na  - Starom savskom mosta. 

Nakon okupljanja, pješke će se uputiti do Sportskog kluba - Kanu kluba Končar na jezeru Jarun, gdje ih očekuju kolege iz kluba, sa kojima dugi niz godina aktivno i prijateljski surađuju. Naime u tom prostoru Kanu kluba Končar, smještena su i dva kanu čamca u vlasništvu Odreda izviđača - Savski gaj.

Nakon toplog susreta sa članovima Sportskog kluba - Kanu klub Končar, izviđači će "porinuti" kanu čamce, te njima veslati cijelim jezerom Jarun.

Nakon  neposrednog uživanja u veslanju jezerom Jarun, uslijediti će druženje na temu, Međunarodnog Dana vode, koji se obilježava 22. ožujka , zatim također Međunarodni Dan meteorologije, koji se obilježava 23. ožujka, Svjetski dan zaštite šumakoji se obilježava 21. ožujka. Sigurni smo kako ćete sa nama složiti, kako nikako nije  slučajno što se Svjetski dan zaštite šuma obilježava istoga datuma kad i prvi dan proljeća.

Naravno, kako i slijedi, kakav bi to bio izviđački skup, izlet ili druženje - kada ne bi bilo, vatre, roštilja, kobacica i sl... Svi će skupa izviđači složno od donesenih namirnica prirediti slasan ručak na otvorenom. 

Nakon ukusna jela, ugodnog druženje, negdje u popodnevnim satima, očekuje se dolazak roditelje sa čime će se i privesti kraju još jedno druženje naših izviđača iz Odreda izviđača - Savski gaj.



Dragi Izviđači, želimo vam, da vas na vašem susretu, posluži pravo proljetno vrijeme, te da vas cijeli dan grije veselo  proljetno sunce!

Redakcija

Nema komentara:

Objavi komentar