.

petak, 9. listopada 2015.

Kako dalje, nakon prekida veze

Doživjeti neuspjeh zapravo i nije tako loše, jer na temelju neuspjeha možete puno naučiti iz svojih pogrešaka. Uvijek je dobro i važno učiti iz svojih pogrešaka, kako ih više ne bi ponovili u životu. Ako vaše veze nikako ne uspijevaju, bilo bi dobro shvatiti zašto je to tako.
Nakon prekida veze osoba najčešće osjeća depresiju i bol, koje su u potpunosti normalne i opravdane. No ta faza ne traje dugo i ne bi smjela trajati dugo. Ono što je na vama u tim trenucima je da se borite da to razdoblje što prije prođe, te da napravite sve što je u vašoj moći da budete sretni.
Nakon prekida osoba postaje jača i kada prođe razdoblje tuge, vama će biti puno lakše i osjećat ćete se bolje. Nakon svake tuge u životu uvijek dolazi sunce, pa ćete se i osjećati bolje kada primijetite koliko ste jači nakon loših događaja u vašem životu.
Ono što je važno da svaka osoba shvati, je to da se treba mijenjati i da uvijek treba biti spremna na promjenu! Nitko se ne mijenja zato što se mora promijeniti, nego zato što se želi promijeniti. Isto tako nitko se nikada neće promijeniti ako čvrsto ne odluči da to želi.
U svakom odnosu, bilo ljubavnom ili prijateljskom, važno je biti fleksibilan i prilagodljiv, kako bi odnos bio uspješan.
Ako je u vašoj vezi došlo do prekida, ništa zato jer je svaki prekid dobar početak i prilika da svoj život započnete od nule. Svaki novi odnos znači i manje grešaka, jer u novi odnos nakon prekida ulazite s malo više iskustva, te neke greške sigurno više nećete ponoviti.

Ako ste imali propali odnos jedan za drugim, vrlo vjerojatno ćete biti nesigurni dalje. U takvim situacijama je važno da ostanete pribrani i da budete realni, te da ako je potrebno ipak neko vrijeme odvojite samo za sebe dok ne posložite sve kockice, i dok ne budete u potpunosti spremni za nove ljubavne avanture.

Nema komentara:

Objavi komentar