.

utorak, 1. rujna 2015.

Nedjeljno druženje podružnice umirovljenika Kajzerica

Kajzerica - Sa iznimnim zanimanjem smo posjetili (31. kolovoza.2015.godine) Podružnicu umirovljenika Kajzerica, na njihovom tradicionalnom nedjeljnom druženju, koje se održava svake nedjelje u društvenom domu od 16,00 pa sve do 20,00 sati. 

Kako doznajemo od same predsjednice gđe. Marije Šaranje - Družimo se u našem Društvenom domu, koji je izgrađen 2011 godine. Dakako, da su naša druženja započela davno prije, no ovdje sa ponosom ističem naš Društveni dom. Želim naglasiti, kako smo tek u njemu ostvarili sve mogućnosti kako bi sva naša druženja pa čak i proslave bile organizirane, na način kojim bi zadovoljili i oni najzahtjevnijeg ukuse.

Kada govorimo o nedjeljnim druženjima, to je splet, žive glazbe, plesa, šale, smijeha, i naravno pića ali kolača narazličitijih ukusa, oblika i boja. Na žalost ovu nedjelju je preminuo jedan naš susjed, te stoga iz pijeteta ove nedjelje neće biti žive  glazbe.

Moramo priznati kako smo ugodno iznenađeni gostoprimstvom svih članova Podružnice. No, kako smo takvo što i predpostavljali, i mi smo imali iznenađenje za naše drage domaćine. 

Naime, na spomen - kako ćemo u nedjelju posjetiti Podružnicu umirovljenika Kajzrica, predsjednik podružnice umirovljenika Blato , koji je sličajno čuo naš razgovor,  predložio nam je, kako bi lijepo da i on ode skupa sa nama u posjet. Ponijeti ćemo lijepi poklon , kako bi na pravi način prezentirali naše prijateljstvo Podružnica ali naselje Blato.

Ubrzo je predsjednik Ivan Ščukanec, pronašao sponzora (OPG Tuškan) koji su donirali cijelu paletu svojih prirodnih i zdravih proizvoda od aronije. Sve je bilo spremno, samo se čekao pogodan trenutak za iznenađenje. Napokon se i on pojavio, te samo zamolili gđa. Mariju Šaranja, da za trenutak zastane te da otvori vrata, gostima. Na tenutak je gđa. Šaranja zastala vidno iznenađena, ali nije se dala smesti. Prišla je vratima i nasmijana dočekala goste iznenađenja. Bio je tu Ivan Ščukanec , predsjednik Podružnice umirovljenika Blato i vlasnik OPG "Tuškan" g. Žarko Tuškan sa darovima.

Na trenutak je prostorijom zavladao tajac, no ubrzo se čuo lagani pljesak podrške i smijeh dobrodošlice. Gđa. Šaranja je predstavila goste, te ih ponudila mjestom za stolom. Druženje se nastavilo uz smijeh, i po koju doskočicu, šalu .. Ubrzo  je pred goste došla kava, kolači .... 

I dok je gđa. Šaranja bila zaokupljena gostima, tajnica Podružnice g. Veronika Kolak, je rješavala administrativne stvari, oko skorog izleta u Kopački rit.

Svo vrijeme dolazilo još članova Podružnice, donoseći, svatko po svom afinitetu, netko kolače, netko praktične stvari ( salvete, ubruse za ruke ) netko piće ...

Moramo priznati, kako je u ovako ugodnom društvu i pozitivnim vibracijama vrijeme (pre)brzo odmicalo. Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo nešto više od sat vremena. Ne bi to bilo ništa loše, čak što više, no nas su očekivale nove obaveze, na drugom dijelu naše Gradske Četvrti Novi Zagreb / zapad.

Na rastanku, smo se pokretom ruke pozdravili sa svim članovima Podružnice umirovljenika Kajzerica, zaželjevši im ugodan nastavak druženja i još bezbroj ovakvih susreta. Nismo zaboravili ni skori izlet, te zaželjeli ugodno putovanje.

Isprativši nas, g. Šaranja, predsjednica Podružnice umirovljenika je kazala, kako je iznimno drago (kao u ostalom i svim članovima Podružnice!) da smo odvojili vrijeme  za ovo prekrasno druženje, prepuno ugodnih iznenađenja. 

Sigurna sam , predpostavljući baš kao i vi, kako je ovo tek početak jednog dragog i dugoročnog druženja portala Rotor i naše Podružnice umirovljenika Kajzerica.

Naravno, potvrdili smo i zahvalili na ugodnom gostoprimstvu.















g. Marija Šaranja predsjednica Podružnice umirovljenika Kajzerica i
g. Ivan Ščukanec, predsjednik Podružnice umirovljenika Blato

(Kliknite na fotografije kako bi je povećali!)


Nema komentara:

Objavi komentar