.

petak, 7. kolovoza 2015.

Ponovno započela sa radom ljekarna u ambulanti Lučko

Lučko - Gotovo prije tjedan dana, sa radom je započela ljekarna u sklopu Ambulante Lučko. Prošlo je gotovo već četiri mjeseca, kako je ova ljekarna bila zatvorena. U početku su mnogi mještani  Lučkog, bili zatečeni i zbunjeni takvim stanjem, Naime svi su navikli na svoju "staru" ljekarnu, stoga nitko nije ni pomišljao na neku drugu!


No, došao je i taj žalosni trenutak kada se ona zatvorila (kako neslužbeno doznajemo, privatnik koji je imao koncesiju, prekino je ugovor). Za sve mještane Lučkoga, započeli su vremena neizvjesnosti i pitanja - da li će se i kada ponovno - otvoriti mjesna ambulanta?


U razgovoru sa ljubaznom, mladom i nasmijanom  djelatnicom Kristinom saznali smo, kako je sada ljekrana u "džavnom" vlasništvu Doma zdravlja Centar, ta da ona i kolegica Vlatka, rade svaki dan od 7,00 sati do 20,00 sati, a  subotom od 7,30 sati do 15,00 sati.  "Kako vidite, sada je ljekarna u državnom vlasništvu, te stoga nema bojazni od zatvaranja. Zato sa radošću očekujemo sve Lučanke i Lučane kojima je njihova ljekarna nedostajala, da navrate po svoje lijekove" - kroz  osmjeh je naglasila Kristina.


Na kraju ovog ugodnog razgovora  radekcija ROTOR je u ime svih Lučanki i Lučana, Kristini i njezinoj kolegici Vlatki zahvalila  na iskrenom pozivu, te im zaželjela ugodan i supješan rad u Lučkom.  



Nema komentara:

Objavi komentar