.

petak, 19. siječnja 2018.

Najava susreta sa Jelenom Matić autoricom iznimno čitane kolumne - Iz svijeta tame i tišine

Remetinečki gaj - Dragi čitatelji,

U susret ubrzo 30. kolumni “Iz svijeta tame i tišine” ponukana interesom za ovu temu, odlučili smo Vam pružiti neposredniji uvid u taj začuđujući svijet.

Dana 21.02.2018. točno u podne odlučili smo otvoriti svoja vrata. Pozivamo vas sve na susret s gluhoslijepim osobama u našim prostorijama u sklopu Doma zdravlja, Remetinečki gaj 14. Skrećem Vam pažnju na odabir termina točno u podne. Naime, gluhoslijepe osobe se kreću u najsvjetlije doba dana. Poslije podne nerado izlaze pa iako i uz pratnju. Anulira li se njihov i mali ostatak vida po mraku, osjećaju se vrlo nelagodno. Za Vas koji ste zainteresirani saznati nešto više o radu udruge i gluhoslijepim osobama, slobodno nam se obratite na e-mail zagreg@ugsozagreb.org ili mobitel 091/6020-020.

Znate li za osobu u Vašoj blizini ili ste vi sami primijetili istovremene poteškoće s vidom i sluhom, obratite nam se s povjerenjem. Premda samo savjet, riječi ohrabrenja ili upute u prava osnažit će Vas da i dalje ostanete borac u svojem životu te budete podrška i primjer drugima.