nedjelja, 26. studenoga 2017.

Uz paljenje svijeća, održana i izložba fotografija u čast žrtve grada Vukovara

Savski Gaj - I ove su godine u petak 17. studenog 2017. godine tradicionalno, već treće za radom, svi učenici predvođeni svojim  učiteljicama i učiteljicama te ravnateljem Matija Bajić položili svijeće u znak tužne obljetnice pada - grada heroja Vukovara. 

Naime, svijeće su polagane kao i prošlih godina na prilaznim stazama škole, pa sve i po obližnjem "rotora" velikom zapadnom ulaz u naš grad.

Ove je godine u holu škole održana i izložba fotografija Kluba veterana 148 brigade Hrvatske vojske.Matija Bajić, ravnatelj
Osnovne Škole Savski Gaj
-  Već treću godinu za redom obilježavamo paljenjem lampiona, naših učenika, učiteljica i učitelja kako bi odali počast hrvatskoj žrtvi, žrtvi Vukovara. To je simbol simbol obrane domovine

Kako ste imali priliku vidjeli palimo lampione uokolo škole ali i na "rotoru".
 
Ove godine, Klub veterana 148 brigade Hrvatske vojske iz Trnja je izložio postav fotografija u našoj školi u holu.Tema izloženih fotografija je - žrtve Vukovara u Zagrebu. u proteklih dvadesetak godina. Izložba obiluje prekrasnim fotografijama.  Izložba je otvorena 16. studenoga, a trajati će sve do20. studenoga 2017. godine.

Evo, i na taj način smo ove godine upotpunili sjećanje na  žrtvu Vukovara.