.

srijeda, 22. studenoga 2017.

Udruga građana Siget, vas poziva na adventsko druženje


Siget - S obzirom na događanja vezana za zelene površine u naselju Siget zadnjih pola godine, a u vezi kojih je Udruga građana Siget poduzela sve moguće poteze prema Gradskim i Državnim institucijama, organiziramo poseban početak Adventa.

Pozivamo vas sve na druženje 02.12.2017. godine na našu livadu u periodu od 16-19 sati, gdje ćemo od ostataka nedavno posječenih borova, jelki, oraha i voćaka u Freudovoj ulici , sami izraditi veliki adventski vijenac. Ukrasiti ćemo ga sa četiri velike kartonske svijeće, na kojima će biti upisana svaka zelena površina koja se planira betonizirati.

Pozivamo i predstavnike iz svih kvartova sa istim problemima da nam se pridruže i ponesu sa sobom papirnate ukrase sa nazivom parka ili uzurpirane površine.Ukrasiti ćemo vijenac i na taj način poslati zajedničku poruku prema Gradu .

Događaj je prijavljen, tako da nema straha od ometanja nadležnih institucija.
Tko može neka donese kuhanog vina ili čaja (potruditi ćemo se i za neku donaciju), i u zajedničkom druženju pošaljimo jasnu poruku za očuvanjem naših parkova i zaštićenih površina te vidljivi dokaz da građani znaju i mogu odlučivati u svoje ime,.




Nadamo se vašem dolasku,.
Udruga građana Siget
inf. Gordana Pasanec...0913733020