.

petak, 21. listopada 2016.

Novi kandidat, za Poduzetnika godine Novog Zagreba 2016. godine

Sveta KlaraPoštovani, predložili bi Vam poduzetnika godine. Zove se Goran Golubiček, vlasnik je pekare FRAN-PEK. Mi penzići , to već i ptice na grani znaju, moramo dobro misliti što možemo , a što ne. 

Fran-pek nas prilikom svake godišnje Skupštine sponzorira sa više vrsti kruha, tako da nam to puno znači. Uvijek je tu kad nam treba ispeći meso, za bilo koju proslavu, svaki puta započnemo izlet sa prefinim slancima koji još vruči dođu u naš bus. 

No to nisu jedine kvalitete, mnogim dečkima koji rade u pekari pruži i dom, a jednu svoju kuću otvorio je i za djecu s teškoćama u razvoju i pretvorio je u stambenu zajednicu. U Klari pomaže svima, Vatrogascima također sponzorira kruh, za Klarinje, i za sve proslave na području gdje živimo. Teško da ima u Svetoj Klari, da netko nije dobio nešto od tog divnog čovjeka. 

Po prvi puta je sponzorirao i Blatsku fišijadu, porijeklo mu je s Brezovičke ceste, dakle i na branitelje je mislio. Ovim bi se prijedlogom htjeli zahvaliti za sve dobro koje čini za svoje mještane Svete Klare.

21. listipada 2016, godine

Podružnica umirovljenika Sveta Klara / Čehi.

Nema komentara:

Objavi komentar