.

subota, 6. siječnja 2018.

Na samu Novu godinu, otvoren Natječaj za nastup na Festivalu - Prvi glas Novog Zagreba 2018

Natječaj - Prvi glas Novog Zagreba

Pozivamo sve zainteresirane na javni natječaj za sudjelovanju na Festivalu " Prvi Glas Novog Zagreba 2018 ".

Svi kandidati - pjevačice i pjevači - trebaju poslati svoje skladbe u obliku mp3 verzije (finalni master i matrica) ne kasnije od 1. rujna 2018. godine.

Festivalska večer " Prvi Glas Novog Zagreba 2018 " će se održati 14. rujna 2018. godine u Društvenom domu Sv. Klara i to u dva dijela. U prvom dijelu večeri će se nagraditi, najbolji pjevačica / pjevač, uz pjevanje na matricu, dok će se u drugom dijelu birati najuspješniji sa orginalnom kompozicijom.

Pravo nastupa imaju svi građani, državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina.

U prvom dijelu večeri, kandidati imaju pravo izvesti jednu pjesmu po svom izboru. O Ukupnom kvalitetama nastupa svoj sud će donijeti Festivalski žiri (pet članova), a za tu priliku dodijeliti će se dvije nagrade :

  • Nagrada festivalskog žirija  
  • Nagrada publike
U drugom dijelu večeri pod nazivom - Orginalna kompozicija - nagraditi će se najbolja originalna kompozicija zabavne glazbe i interpretacija.

Za sudjelovanje u prvom dijelu festivalske večeri je potrebno poslati snimku pjevanja i matricu po vlastitom izboru iz žanra popularne, rock ili zabavne glazbe.

Naravno kako će i za ovu kategoriju,svoj sud također donijeti Natjecateljski žiri, i za tu priliku će se dodjeliti dvije nagrade:



  • Nagrada Festivalskog žirija
  • Nagrada Publike
A za sudjelovanju u drugom dijelu festivalske večeri potrebno poslati pjesmu (mp3 matrica i finalna verzija na mail: pitanja.rotor@gmail.com) koja je nastala u razdoblju od 2017-2018 godine u trajanju do 3:30 min.