.

petak, 17. ožujka 2017.

Vatrogasci Blata, organizirali akciju dobrovoljnog davanja krvi

Blato - Jučer je već Dobrovoljno vatrogasno društvo Blato, organiziralo akciju dobrovoljog darivanja krve, no ne samo za svoje članove već i za ostale mještane naselja Blata.

Kako neslužbeno doznajemo, organizatori ove humanitarne akcije, svake hvale vrijedne - iznimno su zadovoljni odazivom kako svojih članova - dobrovoljnih vatrogasaca, ali i samih mještana.



Ivica Golubiček, tajnik
Dobrovoljnog vatrogasnog društva - Blato,
i sam dobrovoljni davaoci krvi.
- Želio bih istaknuti sa ponosom, kako Dobrovoljno vatrogasno društvo Blato, već 10. jubilarni puta, organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi u društvenim prostorijama naselja Blato.

Ovo je prvo ovogodišnje darivanje, ne samo naših članove već i ostalih stanovnika naselja Blato.

Iskreno se nadam kako će ova naša akcije, ove godine postati tradicionalna po dobrovoljnom darivanju krvi, jer za takvo što, postoje  realne mogućnosti i potencijal.

Za vrijeme posljednje akcije u lanjskoj 2016. godini, odaziv kako članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Blato ali i stanovnika naselja je bio zaista odličan. Naime, na akciju se odazvalo nešto manje od pedeset ljudi, što je po odreženim statistikama, odličan rezultat, našeg naselja.

Dodao bih za kraj, kako smo kao domaćini akcije, uložili dosta truda i pružili zaista odlične uvjete, o kojima svjedoče i pohvale zaposlenika Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, ali i naših članove, te stanovnika našeg naselja.

Kako smo već istakli, slijedeću akciju ćemo također organizirati u ovim prostorijama za otprilike tri mjeseca, gdje ćemo sve zainteresirane pravodobno informirati, od datumu i vremenu trajanja.

Nema komentara:

Objavi komentar