.

ponedjeljak, 13. ožujka 2017.

Staroj predsjednici, novi mandat - Podružnica umirovljenika Kajzerica

Kajzerica - 5. ožujka  2017. godine, Podružnica umirovljenika Kajzerica je uz veliki broj uzvanika i gostiju  iz mnogih susjednih ali i daljih podružnice održala svoju Izbornu godišnju Skupštinu.

Nakon uvodnog nastupa pjevačkoga zbora Novi Zagreb, održan je izbor predsjednice ali i članova ostalih tijela skupštine, po poslovniku. Na veliku radost ali i podršku svih prisutnih umirovljenika , članova ove podružnice - Marija Šaranja je iznova - jednoglasno izabrana za predsjednicu Podružnice umirovljenika Kajzerica.

U tijeku Skupštine mogli smo čuti mnoge dobre vijesti o ostvarenim rezultatima i o mnogim akcijama (od preventivnih zdravstvenih pregleda, obilazak bolesnih članova pa do već tradicionalnog nedjeljnih druženja). Na kraju smo imali priliku čuti kako su članovi  zadovoljni svim ostvarenim, ali kako će i u buduće podržati planove koji idu u smjeru što češćih i kvalitetnijih druženja sa naglaskom na izlete, koje je naglasila predsjednica Marija Šaranja u svom svečanom govoru.

Nakon službenog dijela, druženje se nastavilo duboko u noć, uz ukusnu hranu, prefine kolače (!), veselu i raznoliku glazbu (samih članova podružnice) i razigrani ples.



Igor Ruklač, ravnatelj
Osnovne Škole Kajzerica
- Zaista mi je drago što sam pozvan na ovu odlično organiziranu i osmišljenu Izbornu skupštinu Podružnice umirovljenika Kajzerica.

Sa ponosom mogu istaknuti kako dolazim ovdje kao gost jedne od najmodernije i najsuvremenije opremljene osnovne škole u Gradu, za čiji smo izgled i funkcionalnost smo dobili i inozemne nagrade.

Kao ravnatelj želim izraziti spremnost još uže suradnje. Vidim kako ovdje na Kajzerici umirovljenici zaista imaju prekrasne prostorije kojima se služe u svom, kako sam imao prilike čuti - uspješnom radu. No, večeras su možda malo i premale kako bi primile sve one kojima je mjestu tu među nama. 

Zato, pozivam sve umirovljenike, na čelu sa predsjednicom Marijom Šaranja da, ako im u budućnosti ustreba adekvatan prostor za ovakve prilike ili nešto slično, kako smo spremni ustupiti odlično i moderno uređen (projektor, razglas itd...) prostor naše blagovaonice.

No, isto tako - osobno - pozivam Podružnicu umirovljenika, (kako sam profesionalni informatičar) ako se pokaže potreba da mi se osobno jave, kako bi organizirali informatičku edukaciju članova, u osnovama informatike (osnovno služenje računalima, pisanja, otvaranje e- mail adese i sl.)

Za kraj, još jedamputa zahvaljujem svim umirovljenicima naselja Kajzerica na pozivu na Izbornu skupštinu, ali i na ovo zaista ugodno, drago i spontano druženje, koje me  se doista pozitivno dojmilo i naravno od srca želim mnogo uspjeha u budućem radu i ostvarivanju svih ciljeva.



Marija Kalibota, predsjednica
Matice umirovljenika Grada Zagreba
- Željela bih iskoristiti priliku te čestitati Mariji Šaranja na ponovnom uzboru na mjesto predsjednice Podružnice umirovljenika Kajzerica.

Naima, kao što imate priliku vidjeti i sami, u ovoj se podružnici dosta druži, radi - spontano - onako od srca.

Bili smo u prilici čuti u godišnjem izvješću kako su ostvarili dosta pozitivnih rezultata, prema svojim mogućnostima. Bilo je dosta izleta što me posebno veseli.

Što reći? Zaista im želim puno uspjeha i u budućem radu, da budu aktivni, da se druže, vesele, baš kao i večeras i da puno putuju. Naravno, ako im bude trebala bilo kakva pomoć od Matice umirovljenika Grada Zagreba, mi samo kako i do sada uvijek tu uz njih.



Marija Šaranja, predsjednica
Podružnice umirovljenika Kajzerica
- Kao prvo, želim se od srca zahvaliti svim gostima, uzvanicima ali i članovima pjevačkog zbora Novi Zagreb, što su svojim prisustvom uveličali ovu našu Izbornu skupštinu. 

A, kao drugo - od srca bih se zahvaliti svim članovima Podružnice umirovljenika Kajzerica na iznimnoj podršci u izboru mene kao predsjednice.

Ići ćemo dalje kako i do sada, onako prema svojim mogućnostima. Družiti ćemo se nedjeljom u 16,00 sati, što nam iznimno mnogo znači. Tu se družimo, onako spontano . Uvijek netko ispeče i donese kolač, a naši glazbenici uvijek iznova prirede nam prekrasnu glazbu, te nedjeljno druženje pretvore u prekrasnu plesnu večer.

Također ćemo ići na izlete, kao do sada. Ove godine je Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb / zpad " odriješilo  malo dublje kasu" , na čemu im zahvaljujemo pa ćemo organizirati i još koji izlet više.

Naravno kako nećemo zapostaviti ni ostale naše aktivnosti, jer najvažnije je nama svima da se družimo, da smo složni i da potičemo jedni druga u zdravlju i veselju.



Stjepan Suć, predsjednik
Podružnice umirovljenika Odranski Obrež
- Drago mi je vidjeti ovako složnu i veselu podružnicu umirovljenika. 

Želio bih zahvaliti svim članovima, ove podružnice, koji su me pozvali da u ime Podružnice umirovljenika Odranski Obrež , kako bih bio gost na ovoj Izbornoj skupštini.

Također bih od srca  čestitao novoj/staroj predsjednici Mariji Šaranja, na ponovnom jednoglasnom izboru i iskazanom povjerenju njenih članova za ovu - često puta zahtjevnu i odgovornu funkciju - predsjednice.

Za kraj bih istaknuo kako me vesele svi iskazani rezultati u prošloj godini, ali isto tako realni, ali uvelike optimističan plan za ovu godinu, sa naglaskom što većeg druženja i putovanja.

Od srca želim mnogo uspjeha u budućem radu  ali i još mnogo novih aktivnih članova.



























Nema komentara:

Objavi komentar