.

četvrtak, 16. veljače 2017.

Valentinovo (ljubav) je uvijek u nama

Sv. Klara  / Čehi - I ove je godine Podružnica umirovljenika Sveta Klara / Čehi, već gotovo tradicionalno organizirala izlet,  kako bi aktivno i zanimljivo proslavili Valentinovo - dan zaljubljenih. Vrijedi istaknuti kako je tajnik Boris Herceg - Podužnice umirovljenika -, svim ženama podijelio prekrasne crvene ruže i zaželio im ne samo ovaj dan prepun ljubavi, već da im budu svi 365 dana u godini prepuni ljubavi, podršci i razumjevanju.

Veselo putovanje, koje je započelo ukusnim pecivima i po želji "oteštajcima" vodilo je složne izletnike u mjesto Vučetinec nedaleko grada Čakovca - gdje se na prekrasnom brežuljku smjestila crka Sv. Josip na Bregu, nedaleko Čakovca. Upravo je ova crkva bila cilj putovanja, naime tu su svi izletnici sudjelovali na nedjeljnoj misi koja se održala u 11,00 sati.

Nakon svete mise ali i rezgledavanja ove zaista prekrasne crkve, naši umirovljenici su se uputili u Gornju Dubravu - u jedno od obližnjih izletišta - Kavana "K Jeleni".

Moramo priznati kako je boravak ovdje bio zaista za pamćenje. Naime na samom dolasku, dočekla nas je ugodna glazba na pragu ovog ugostiteljskog objekta. Nadalje su se brižni domaćini pobrinuli da se bude, čak i više od očekivanoga. Ugodna glazba, uljudni konobari i konobrice, te bogat i ukusan menu, pretvorili su vrijeme gotovo u trenutak uživanja, nakon kojega je trebalo krenuti put Zagreba, nazad u Sv. Klaru i Čehe.

Za kraj treba spomenuti, kako vesele šale i pjesme iz grla zadovoljnih izletnika, sve do doma, nisu prestajale.



Gordana Herceg, predsjednica
Podružnice umirovljenika Sv. Klara / Čehi
- Po želji naših članova i ove godine smo ponovili ovaj izlet i iz nova preživjeli svu ljepotu zajedničkog putovanja, druženja, koje podrazumijeva, ples, pjesmu šale.

Istaknula bih kako smo bili ugodno primljeni u Crkvi Sv. Josipa na bregu, a  većina naših članova je ostala pod velikim dojmom prekrasne propovjedi koju je održao tamošnji svećenik.

Dasa kada smo blizu povratka svojim domovima, ponovno se nameće pitanje, svima nama - Zašto ono što je lijepo, tako brzo prođe?

Odgovora ne znamo, no znamo kako smo i ovaj put, svi skupa zaista uživali u ovoj prekrasnoj nedjelji, ispunjenoj prekrasnim emocijama.







































Nema komentara:

Objavi komentar