.

ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Plesno druženje zapruđanskih umirovljenika

Zapruđe - Sinoć je u društvenim prostorijama lokalne samouprave u naselju Zapruđe održana tradicionalna plesna večer u organizaciji tamošnje Podružnice umirovljenika Zapruđe.

Naime ova Podružnice umirovljenika , svake prve subote u mjesecu po rasporedu korištenja prostora, održava plesne večeri svojih članova, koje su vrhunac druženja ove po raznolikosti aktivnosti i broju članova zapažene organizacije umirovljenika.

Plesne večeri umirovljenika, obično su ispunjene, osim uz glazbu i ples i obavezno još ponekim zanimljivim aktivnostima. npr. tombola, izbor "prvog pljeska", najboljeg plesnog para, itd....





Višnja Gojković, predsjednica
Podružnice umirovljenika apruđe

- Kao i obično, evo i ove "prve" subote u mjesecu održavamo, vrlo popularne i uvijek odlično posjećene - plesne večeri, naših članova, ali i umirovljenika iz ostalih podružnica.

Čarolija ovih večeri je uz druženje glazbu i ples, također i raznolika događanja koja organiziramo unutar druženja. Večeras ćemo, ćemo "izvući" troje sretnih dobitnika, koje ćemo darovati - kartama - za slijedeći susret, u čast mogućnosti održavanja plesnih večeri zadnje subote u mjesecu, čemu se svi skupa iznimno radujemo. Održati ćemo također i već tradicijonalnu tombolu, u kojoj sa velikom zadovoljstvom, sudjeluju gotovo svi sudionici plesnih večeri.


Za kraj bih istaknula, kako Podružnica umirovljenika Utrine, zajedno sa nama organizira 3. Sportsko druženje umirovljenika , koje će se održati ovdje u našem prostoru 16. listopada 2016. godine sa početkom u 10,00 sati. Ovoga puta ćemo se družiti i natjecati u dvije discipline, belotu i igri - Čovječe ne ljuti se.


Za kraj bih pozvala sve zainteresirane, da nam se pridruže kako u natjecanju ali i kao navijačka publika.



Veronika Jordan, predsjednica
Podružnice umirovljenika Utrina
-  Evo, večeras sa i sama sudionik ove prekrasne plesne večeri. Zaista je raspoloženje odlično, no nedostaje malo više plesača, pa koristim ovu priliku kako bi ih pozvala, da se ne srame, već da dođu i uživaju na ovakvim lijepim, ugodnim i veselim druženjima.

Dodala bih, što je zasigurno već uradila, moja kolegica  Višnja Gojković, predsjednica Podružnice umirovljenika Zapruđe, te vas pozvala na naše 3. Sportsko druženje umirovljenika, 16. listopada 2016. godine ovdje u društvenim prostorijama, lokalne samouprave u Zapruđu.

Ne moram ponavljati, kako je to zaista zanimljivo, ugodno druženje, gdje nisu važni rezultati, već zajedništvo, druženje i zabava.

Dođite, sa radošću vas očekujemo.



Zlata Cvetković, predsjednica
Podružnice umirovljenika Odra / Hrašće
 - Često navratim ovdje subotom kada se održava ples. Moram istaknuti, kako se ovdje okuplja zaista veliki broj umirovljenika. Organizacija ali i atmosfera je uvijek odlična.

Na žalost, malo sam kasno saznala za Sportsko druženje umirovljenika koje će se održati ovdje 16. listopada ove godine, pa ako ne supijemo organizirati svoju ekipu, sigurno ćemo doći u ulozi publike, navijača...

Sigurna sam kako će i na ovim susretima, biti zanimljivo, zabavno i veselo. No poznavajući organizatore, sigurno će nas dočekati i poneko ugodno iznenađenje.



Stjepan Tucman, član muzičkog sastava Gajba.
svirač na sintesajzeru
- Moram odmah na početku reći kako ova subotnja plesna druženja imaju nekakav poseban šarm, i uvijek im sa iznova radujemo.

Naravno, kako nastupamo i na mnogim drugim mjestima i prilikama, no ovdje se uvijek u Zapruđe rado vraćamo. 

Ovdje sviramo već dugi niz godina, tako da se gotovo svi skupa znamo, te se ovdje družimo, radujemo, zabavljamo kako na obiteljskoj zabavi.

Što još reći? 

Želimo svim našim plesačima, puno zdravlja, još više ugodnih druženja i plesa. Vidimo se ponovno u "našoj" suboti!































1 komentar: