.

nedjelja, 31. srpnja 2016.

Pozivamo vas na tradicionalnu proslavu, dana naselja Sveta Klara - Klarinje

Boris Kihak, predsjednik Vijeća mjesnog odbora
Sveta Klara
Sveta Klara - Ove godine ćemo 11. kolovoza 2016. godine svečano i veselo obilježiti po 23. put - Dan naselja Svata Klara pod našim nazivom - Klarinje. Pokrovitelj i ovogodišnje velike i zanimljive proslave je gradonačelnik Milan Bandić.

Kao i svaka godine, biti će ovdje velika fešta! Puno licitara. Puno događanja. Tri Svete mise, gdje će nas posjetiti i mnogi crkveni Veledostojnici, naročito u 18,00 sati kada je glavna Misa.

Nakon Svete mise, selimo ovdje gdje će biti održan zanimljiv kulturno umjetnički program. Ovdje ispred Vatrogasnoga  i Društvenog doma, odnosno ispred prostora lokalne samouprave.  Od kulturno umjetničkog programa bih izdvojio nastup naših domaćih Kulturno umjetničkih društava, kao i gostiju. Nakon toga slijedi jedna velika pokazna vježba Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Sveta Klara, gdje će pokazati - spašavanje unesrećenih iz uništenoga automobila. Znači biti će rezanja, razvlačenja itd... Vježba će biti izvedena u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom Grada Zagreba.


Dođite i budite i vi dio
našeg, veselog slavlja!
Paralelno će se održavati veliki nogometni turnir na svim nogometnim terenima, koji će započeti 11. kolovoza i trajati do 14. kolovoza 2016. Naravno sva tri dana održavati će se i velike zabava i niz drugih veselja. Naravno, uz sve sadržaje i ove će godine, biti postavljen veliki lunapark .

Za kraj bih spomenuo također i tradicionalni veliki vatromet, koji svake godine izmami veliki broj gledatelja,  gostiju, koji uživaju u ljepoti  ove čarolije u ljetnoj noći.

Pozivam sve da dođu, 11. kolovoza - četvrtaka je - nije vikend, da ljudi odu nekuda van grada. To znači u oči vikenda, pruža im se šansa zaista provesti jedan lijepi dan i  ovdje sa nama zajedno se proveseliti. biti će lijepo, kao i svake godine. A nakon kompletnog programa, svi zajedno ćemo se družiti u našem prostoru mjesne samouprave, gdje onda do rano jutarnjih sati veslo, družimo, plešemo i pjevamo.

Nema komentara:

Objavi komentar