.

četvrtak, 31. ožujka 2016.

Što je sve potrebno za uspješnu vezu ili brak

Novi Zagreb - Devet je osnovnih sastojaka pomoću kojih možete napraviti pravu ljubav i dobar odnos s partnerom. Ni jedan sastojak ne smije se izostaviti jer svaki djeluje u sinergiji s nekim drugim.

Potrebno vam je:

Samopoštovanje.

Zakon kvantne fizike kaže da privlačimo ono što jesmo. Zakon privlačnosti nam kaže da ćemo u život privući ono što mislimo da zaslužujemo. Zbog toga kako biste u život privukli pravu ljubav morate prepoznati svoje dobre osobine i znati cijeniti svoje vrijednosti.

*Poštovanje 

Poštovanje partnera međusobno. Veza u kojoj nedostaje poštovanja osuđena je na propast.

*Iskrenost

Kako bi veza uspjela oba partnera trebala bi biti iskrena i otvorena. Ako vidite da vam je partner neiskren, vjerojatno ćete se zapitati koliko iskreni trebate biti vi. Vi uvijek budite iskreni i očekujte isto od partnera i to ćete i dobiti.

Ravnopravnost

Postoji tanka linija između onoga tko ste kao osoba i što ste kao par. Oba partnera bi trebala zadržati neovisnost, svoje interese i strasti, ali bi oba partnera i trebala podržavati drugog.

*Komunikacija

Komunikacija bi trebala biti tečna tijekom cijele veze. Recite partneru i očekujte od njega da vam kaže svoje strahove, osjećaje, emocije, želje i ciljeve.

Razumijevanje

U zdravoj vezi oba partnera razumniju drugog i strpljivi su prema njemu. Prihvaćaju različitosti i poštuju granice.

*Sloboda

Ljubav ne možete držati na lancu, pa tako ni partnera. Ako mislite da postoji potreba za tim, tada imate ozbiljnih problema.

*Partnerove želje

Ovo je jedan od važnijih sastojaka, a opet se vrlo često izuzima. Najčešće ljudi daju partneru ono što žele za sebe. Bolji pristup je da pitate partnera što mu treba i što želi.

 * Praštanje

Praštanje je prvi korak na putu svake više razine ljubavi.

* Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i izlijte u vezu. Neka stoji dugo i gledajte kako raste. 

1 komentar:

  1. Željela bih sa mnom podijeliti javna svjedočenja o tome kako je isti čovjek kojeg sam vidio na ovom forumu nazvao Dr. Agbazar iz AGBAZARSKOG TEMPLE-a, upravo napravljen za mene, ovaj čovjek je upravo svojom magijom donio mog izgubljenog bivšeg muža u roku od 72 sata. Bila sam udana za svog supruga Alana Evansa, dugo smo bili zajedno i voljeli smo se, ali kad ga nisam uspio roditi 4 godine, napustio me i rekao da ne može više nastaviti, sada tražim načine da ga oporavim dok nisam vidio ovu stranicu dr. Agbazar na njegovu moć. Također mu se obratite za probleme kroz koje prolazite i provjerite vlastitim očima:

    ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp na ( +2348104102662 )

    OdgovoriIzbriši