.

subota, 6. veljače 2016.

Uručena zaslužena nagrada šampionima, u kategoriji - restorana

Kajzerica - Sinoć je u 19,00 sati u restoranu Mrvica, upriličena dodjela "Priznanja za najbolju ugostiteljsku ponudu u 2015. godini" koje je po broju osvojenih glasova naših čitatelja, upravo pripala djelatnicima ovog renomiranog restorana. 

Kako smo imali prilike doživjeti, ovo -Priznaje - je došlo u prave ruke. 

Naime, sami gosti koji su se zatekli u restoranu u vrijeme dodjele ove prestižne nagrade našeg portala Rotor, sa iskrenim simpatijama i biranim riječima pohvala, istaknuli su, kako se ovakvo nešto  trebalo dogoditi i mnogo prije. Kazali su, kako već dugi niz godina, ovaj restoran zaista znalački i sa ljubavlju priprema svoja raznolika ukusna jela izričito po domaćoj recepturi, a kvalitetu i prepoznatljivost gradi i dograđuje strpljivo i uporno iz godine u godinu.

Kako je vlasnica restorana bila bolesna (viroza, temperatura), - Priznanje - našeg portala Rotor  je uručeno, voditeljici smjene, restorana gđa. Martina Biluš. 





gđa. Martina Biluš, voditeljica smjene
restorana Mrvica
Zaista smo ugodno iznenađeni i sretni. 

Moramo priznati, kako  smo se potajno nadali i priželjkivali kako će upravo našem restoranu pripasti ova prestižna i vrijedna nagrada.

Željela bih zahvaliti  portalu Rotor, njihovim čitateljima ali i našim gostima, na ovoj zaista prekrasnoj i prestižnoj nagradi! 

Naravno iza svega ovoga stoji naš dugogodišnji rad, trud i ljubav prema našem poslu. Moram priznati, kako je predivan osjećaj - biti slavljenik - kada vam se na ovako lijep način prepozna  i istakne dosadašnji vrijedan rad i rezultati vašeg tima. Naravno, kako sam još ponosniji, kada su svojim mnogobrojnim glasovima - upravo naši gosti direktno pridonijeli ovoj nagradi. To samo pokazuje, kako smo sve ove godine na pravom putu i kako dalje trebamo ići.

Dodala bih za kraj, kako smo ponosni što smo upravo mi, ti koji su osvojili prvo - Priznanje - u prvoj godini organiziranja ovakvog natječaja. Kako doznajemo, već na godinu će se natjecanje proširiti i na cijeli Novi Zagreb, što nam je iznimno drago. 

Mišljenja sam kako su ovakva strukovna natjecanja izuzetno poželjna. Naime, kroz ovakvo javno natjecanje, popularizira se ugostiteljstvo, ali se i potiče sve nas ugostitelje na kreativnost, konkurentnost, stručnost, i sl.

Još jedanput, zahvaljujem svima!








"Kliknite" na fotografije, kako bi ih povaćali!






Nema komentara:

Objavi komentar