Kajzerica - U sklopu izbora "Natječaj za najbolju ugostiteljsku ponudu u 2015. godini" ovoga puta su nas srdačno pozvali i ugostili radnici restorana "Mrvica" na čelu sa vlasnicom i voditeljicom gđom. Maricom Putica.
U lijepom ambijentu, koji je odisao "domaćim štihom" i "domaćom hranom", teško se moglo pronaći slobodno mjesto za sjesti, pa smo odlučili malo pričekati. Kad nam se ukazala i ta prilika, pridružila nam se i gđa. Pusica, koja je također nakratko uspjela odvojiti mali dio vremena - od obaveza u kuhinji - kako bi nama i čitateljima kazala ponešto o restoranu "Mrvica".
Sa ponosom mogu kazati kako je iza nas uhodanog i provjerenog tima, dvanaest godina rada restorana "Mrvica". Mišljenja sam kako svaki ugostiteljski lokal, prije svega čine ljudi, a onda odmah za tim, njihova motiviranost, trud, edukacija, stručnost , profesionalizam i iskreni odnos sa gostima. No, upravo takvim radnicima, je potrebno pružiti sve uvjete (od redovite stimulirajuće plaće, prijave u stalni radni odnos, mogućnosti dodatne edukacije itd...) kako bi oni osjetili sigurnost, te u svom radu pružali maksimum svojih sposobnosti.
Mišljenja sam kako upravo to naš lokal izdvaja i čini toliko poželjnim našim stalnim, vjernim i zadovoljnim gostima. Naravno, k tome treba još dodati i stalnu i neskrivenu skrb o porijeklu svakodnevnih namirnica, koje se koriste u pripravljanju raznolikih ukusnih jela. Konkretno mi dobavljamo sve namirnica od provjerenih dugogodišnjih suradnika - dobavljača (većinom OPG!). Sve su to redom proizvodi iz domaćih farmi, tako da i ta činjenica neposredno utječe na kvalitetu ali i na sam ukus naših raznovrsnih jela.
Iako imamo mnogo raznolikih jela - a la carte - mi smo se kao tim usmjerili više prema "gablecima" "marendama" ili kako to već netko zove....
Dnevni menu, - gableca - je svakog dana različit, i sastoji se od šest do osam ukusnih jela. Uvijek iznova svakog dana, brinemo kako bi to bila jela, iz svih krajeva lijepe naše (međimurja, slavonije, zagorja, dalmacije, like, istre, itd...). Isto tako brinemo o sezonama odnosno godišnjim dobima, što naši gosti iznimno vole i svesrdno podržavaju, tako da se kod nas na stolu zna naći sve od juhe od buća pa do variva od boba, sa špekom. Naravno, ponekada ponudom naših jela prošetamo i svijetom, od Italije pa sve do Maksika, kako bi naše goste upoznali i razveselili sa raznolikošću i domišljatošću i tih kuhinja.
Na kraju bih htjela istaknuti i naše hladne salate od tjestenine, gdje do izražaja dolaze sva kreacija i umijeće našeg vještog kuharskog tima. Naravno, ovisno o godišnjem dobu također se na stolu našeg restorana mogu pronaći i svježe hladne salate od npr. rikole, mrkve, cherry rajčica, acceto crema i mesa (piletina ili puretina ili teletina).
![]() |
gđa. Marica Putica, vlasnica i voditeljica restorana "Mrvica" |
Mišljenja sam kako upravo to naš lokal izdvaja i čini toliko poželjnim našim stalnim, vjernim i zadovoljnim gostima. Naravno, k tome treba još dodati i stalnu i neskrivenu skrb o porijeklu svakodnevnih namirnica, koje se koriste u pripravljanju raznolikih ukusnih jela. Konkretno mi dobavljamo sve namirnica od provjerenih dugogodišnjih suradnika - dobavljača (većinom OPG!). Sve su to redom proizvodi iz domaćih farmi, tako da i ta činjenica neposredno utječe na kvalitetu ali i na sam ukus naših raznovrsnih jela.
Iako imamo mnogo raznolikih jela - a la carte - mi smo se kao tim usmjerili više prema "gablecima" "marendama" ili kako to već netko zove....
Dnevni menu, - gableca - je svakog dana različit, i sastoji se od šest do osam ukusnih jela. Uvijek iznova svakog dana, brinemo kako bi to bila jela, iz svih krajeva lijepe naše (međimurja, slavonije, zagorja, dalmacije, like, istre, itd...). Isto tako brinemo o sezonama odnosno godišnjim dobima, što naši gosti iznimno vole i svesrdno podržavaju, tako da se kod nas na stolu zna naći sve od juhe od buća pa do variva od boba, sa špekom. Naravno, ponekada ponudom naših jela prošetamo i svijetom, od Italije pa sve do Maksika, kako bi naše goste upoznali i razveselili sa raznolikošću i domišljatošću i tih kuhinja.
Na kraju bih htjela istaknuti i naše hladne salate od tjestenine, gdje do izražaja dolaze sva kreacija i umijeće našeg vještog kuharskog tima. Naravno, ovisno o godišnjem dobu također se na stolu našeg restorana mogu pronaći i svježe hladne salate od npr. rikole, mrkve, cherry rajčica, acceto crema i mesa (piletina ili puretina ili teletina).
Kao što ste mogli primijetiti, nama, našem timu je naš gost uvijek na prvom mjestu! Upravo u iskrenom odnosu prema našim cijenjenim gostima mi uspijevamo dokazati ali i doživjeti svu ljubav koju osjećamo prema našem radu i zbog toga im velika hvala, na velikoj podršci, lojalnosti i uvažavanju.
Također bi zahvalila vam, redakciji portala Rotor, na organiziranju ovakvog "Natječaja .... u ime cijelog rima restorana "Mrvica". Naime, sa ovakvim natječajem će se vjerovatno skrenuti pažnja javnosti i na nas ugostitelje , na naš svakodnevni rad i na svakodnevne probleme.
Srdačan pozdrav svim čitateljima vašeg ali i našeg portala Rotor!
"Kliknite" na fotografiju, kako bi je povećali!
Nema komentara:
Objavi komentar