.

subota, 2. siječnja 2016.

Natječaj za najbolju ugostiteljsku ponudu u Novom Zagrebu / zapad, 2015. godinu

Natječaj traje od 5. (utorak)
siječnja do 31. siječnja 2016.
god . do 24,00 sata
Dobro došli!

U prilici smo svi skupa izabrati najbolju ugostiteljsku ponudu za proteklu 2015. godinu u Gradskoj četvrti - Novo Zagreb / zapad.

Mišljenje je redakcije portala Rotor, kako je rad ugostitelja zaista izazovan (sve veći broj zatvaranja ugostiteljskih lokala, slikovito ilustrira sadašnju situaciju na tržištu) naporan (radno vrijeme, rad nedjeljom i blagdanima) i odgovoran (rad sa raznolikom hranom, slasticama i sl).

Također smo mišljenja, kako i naši ugostitelji zaslužuju barem godišnje, nekoliko trenutaka pažnje, ako ne i više.... 

Naime, njihov samozatajni rad uvijek smatramo, kao nešto normalno. 

I doista, kada slavimo nešto - bez razmišljanja odlazimo kod naših ugostitelja, ne brinući da li oni rade ili ne - znamo da oni uvijek rade! 

Također, kada imamo poslovne sastanke, također bez razmišljanja odlazimo kod naših ugostitelja, ne brinući da li oni rade ili ne - znamo da oni uvijek rade!

No, kada nam se dogodi i neki tužan događaj u životu - bez razmišljanja odlazimo kod naših ugostitelja, ne brinući da li oni rade ili ne - znamo da oni uvijek rade!

Upravo na tragu svih ovih promišljanja, pokrenuli smo ovaj " Natječaj za najbolju ugostiteljsku ponudu u Novom Zagrebu / zapad, 2015. godinu", kako bi ovaj mjesec - siječanj - barem pokazali, dokazali i izrazili poštovanje  onako u mislima, dok glasamo za nekog od njih - koji su nas  svojom uslugom, raznolikom ponudom, cijenama, ugodnim interijerima i svim ostalim što nas je dojmilo i uvjerilo, kako svoj posao iznad svega vole i rade  profesionalno, sa mnogo ljubavlju.

No, nikako ne smijemo smetnuti sa uma, kako naši ugostitelji uz sve već spomenuto, također svojim radom prezentiraju i ovaj "naš" dio dragog nam grada Zagreba. Da, prezentiraju ujedno i nas, naše navike, ljubavi, tradiciju, jela, pjesme itd... I sasvim smo sigurni, kako ćete se sa nama složiti - to zaista rade odlično i uspješno, već godinama!

Na, sada kažimo nešto o samom - " Natječaj za najbolju ugostiteljsku ponudu u Novom Zagrebu / zapad, 2015. godinu".
  • "Natječaj..." traje od 5. siječnja do 31. siječnja 2016. godine do 24,00 sata.
  • Glasati možete po principu - "jedna  e - mail adresa -> jedan glas!"
  • Pobjednik "Natječaja..." će proglasiti  redakcija portala Rotor  onog ugostitelja - koji skupi najviše glasova u spomenutom roku.
  • Za regularnost "Natječaja..." brine, pokretač i organizator - redakcija portala Rotor.
  • Tisućiti glasač će osvojiti, poklon naših ugostitelje - večeru za dvoje, koju će moći iskoristiti na Valentinovo (14. veljače 2016 u 20,00 sati!) u ugostiteljskom objektu, pobjednika ovog "Natječaja ..."
  • Proglašenje pobjednika ovog "Natječaja ..." i dodjela priznanja, održati će se 5. (petak) restoran i 6. (subota) pizzerija velječe 2016. u 19,00 sati u ugostiteljskim objektima, ovogodišnjih slavodobitnika. Samu dodjelu će medijski popratiti i oganizator "Natječaja...." portal Rotor.
Kako bi olakšali glasanje, nominirane kandidate ovog "Natjecanja..." smo podijelili u dvije skupine:

a.) Restorani (abecednim redom)










"Kliknite" fotografije, kako bi ih povećali!


b.) Pizzerije (abecednim redom)





"Kliknite" fotografije, kako bi ih povećali!

I za kraj, želimo vam puno uspjeha u ovoj - poklon igri!

Kao što vidite, ponovno su naši ugostitelji ostali dosljedni sebi, i sa radošću daruju dobitnika ovog "Natječaja...." !

Svoje glasove možete slati na mail redakcije Rotor:
        
                                            rotornzz1@gmail.com



Nema komentara:

Objavi komentar