.

utorak, 28. studenoga 2017.

U svijetu nelogičnosti, živi jasno i precizno - ljudski potencijali

Dodaj naslov
Novi Zagreb  - Kada trebate riješiti papirologiju upisa djeteta u vrtić, zatražiti dječji doplatak, darovati nekome dio ili cijelu nekretninu, izvaditi dozvolu za nadogradnju ili adaptaciju kuće ili jednostavno upisati dijete u željenu školu, a možda prebaciti dokumentaciju sa sebe na suprugu naići ćete na niz praznih koraka tzv. kradljivaca vremena.

Odvojite si određeno vrijeme za obavljanje neke od ovih procedura no ni približno niste to točno učinili. Ispada na kraju da vam za ijedan takav posao nije trebalo onoliko vremena koliko ste računali, mada ste i tada u startu pomnožili s 3.

Osim što ste dobili proljev ili nervozu želuca je ništa u usporedbi s onim ako niste napravili ono što ste kanili.

I tako naš LJUDSKI POTENCIJAL je totalno nepobjediv jer pronalazi nebrojeno logičkih i nelogičnih mogućnosti kako bi došao do cilja. Na kraju svega i sila je ta koja može pomoći kako bi se došlo do kraja priče. Ni to nije loše ako ste ostvarili svoj cilj.

Naš LJUDSKI POTENCIJAL toliko je prilagodljiv novim situacijama koje ga iza ugla čekaju nespremna da kako kažu , nije se taj stvorio koji neki zakon ne bi pokorio.

LJUDSKI POTENCIJAL je silno nesretan, nezadovoljan, ogorčen ,no nešto je tu specifično dobro, čak odlično. On se fantastično, rekla bih mimikrično usklađuje i ide dalje , ne odustaje.

U svijetu nelogičnih zakona, daj još jedan papir ili nelogične ljestvice napredovanja na poslu čiji se uzrok ne može dovesti u realno viđenje, nego to je tako, uzmi ili ideš na burzu. LJUDSKI POTENCIJAL izlazi na površinu.

E sad , dolazi za mene ,najbolji dio. Okrenimo prvi dio naslova „ U svijetu logičnosti i precizne posloženosti gdje se zna gdje je svatko i zašto je tamo, što je njegov zadatak i izvršava li ga, LJUDSKI POTENCIJAL bi svoju snagu usmjeravao u razvoj postojećeg.

Ja sam vizualac ,pa se lakše izražavam putem slika, navest ću primjer.

Dok današnji LJUDSKI POTENCIJAL odlično tjera korov oko svoje ruže, budući se bavi ružom i njezinim potencijalom u vidu davanja većeg broja cvjetova, kvalitete mirisa, boje latica i zdravlja same biljke.

Kada ispravno usmjerimo LJUDSKI POTENCIJAL dobit ćemo maksimum onoga o čemu danas ni ne sanjamo, no znamo i svjesni smo svi jednog podatka što je dobro za početak:

LJUDSKI POTENCIJAL je jedini i najvrjedniji resurs u kojeg trebamo ulagati kako bih maksimum dobili natrag.

Koliko u vas ulažu poslodavci za koje radite?

Koliko vas na poslu podržavaju?

Koliku vam daju slobodu djelovanja?

Jeste li zadovoljni statusom koji momentalno imate ili smatrate da zavrijeđujete više?