.

utorak, 12. travnja 2016.

Koliko boja vašeg auta, priča o vama

Novi Zagreb - Znate li koja se boja automobila smatra najluksuznijom? Srebrno-siva. To je boja koju smatraju bezvremenoskom. Ljudi smatraju kako je profinjena i elegantna, a u krajnjoj liniji nije previše nametljiva. Trećina svih luksuznih automobila je srebrno-siva. Druga trećina bež, bež-zlatna, snježno bijela, bijela s dijamantnim sjajem i druge nijanse bijele. Trećina otpada na ostale boje.
I bez obzira što mislite da je to najbolji izbor, ako vozite crni BMW ili Aston u manjini ste. Samo 8,5 posto luksuznih automobila su crne boje.
Dakle, vozite li sivi ili srebrni automobil, podsvjesno volite luksuz, čak i ako vaš automobil nije luksuzni. Vozite li crni automobil, to reflektira vašu skromnost i jednostavnost, čak i ako je automobil luksuzni.
Uočljive boje poput crvene i žarko žute povezuju se s mladim ljudima sportskog duha i često agresivnim vozačima. Ako ste osoba koja voli adrenalin, vjerojatno ćete odabrati crveni automobil.
Zelene nijanse automobila govore o smirenim i umjetnosti sklonim osobama.
Plave automobile biraju vedre i optimistične osobe. Obično su pouzdani vozači s malo ili nimalo prekršaja.
Ako birate narančasti automobil svima poručujete kako vas nije briga za tuđe mišljenje. Narančasta je najmanje popularna boja kod automobila, ali vas za tim nije briga.
Ako vozite bijeli automobil, osoba ste mladenačkog duha. Niste lijeni, uvijek ste spremni za zabavu i avanture, ali nećete lako riskirati. Znate se dobro zabaviti, ali jednako tako i da treba poštovati mogućnosti i ograničenja.
Smeđi tonovi bude nostalgiju i istinsku ljubav prema automobilima. Samo pravi ljubitelji automobila odlučuju se za smeđe tonove, a oldtajmeri koji se najbolje prodaju su nerijetko smeđi, ali ako imate suvremeni automobil smeđe boje, teže ćete ga prodati.

Nema komentara:

Objavi komentar