.

petak, 2. listopada 2015.

Prijateljstvo sa bivšim

Prijateljstvo između bivših partnera je moguće, ukoliko je njihova veza okončana razumno, te ako više nema ljubavi jedno prema drugom i ne osjećaju ljubomoru. Bivši partneri si nakon veze mogu biti najbolji prijatelji, ukoliko im ograničenje ne predstavljaju nove ljubavi.
U današnje vrijeme sve je popularnija komunikacija preko raznih društvenih mreža, koje omogućavaju bivšim partnerom da vide što se dešava u njihovim životima, i ako nisu ostali u dobrim odnosima. Ta mogućnost zapravo nije dobra, i ukoliko želite sve raskrstiti sa svojim partnerom, nabolje bi bilo da se klonite njegovog profila na društvenim mrežama.
Prijateljstvo između bivših partnera ima svojih dobrih i loših strana. Dobra strana je što vam bivši partner može biti bolji prijatelj od bilo koga drugoga, jer vas poznaje bolje od ikoga, a loša strana je ako u jednom od vas nisu nestali osjećaji do kraja, može doći do problema i pogrešaka u komunikaciji.
Isto tako jedna od pozitivnih strana prijateljstva sa bivšim partnerom je ta da mu nećete trebato objašnjavati kako se osjećate u kojoj situaciji i što mislite o nećemu, jer će on već po samo jednoj vašoj grimasi znati što vam je u glavi.
Ukoliko primjerice morate nastaviti raditi sa vašim partnerom, onda je prijateljstvo između vas dvoje jedina opcija za preživljavanje i normalan život.
Bivši partner vam uvijek može dati podršku te vas može najbolje savjetovati. Samo bivši partner zna kako stvari izgledaju kada se gledaju iz muškog kuta, što će vam pomoći u odnosu sa drugim muškarcima.
Ljubomora je jedna od prepreka koja razara prijateljstvo između bivših partnera. Ukoliko se među vama javi ljubomora prema novim partnerima, znači da niste spremni za prijateljstvo i da bi ga trebali raskinuti.
Isto tako vaše prijateljstvo sa bivšim partnerom može zasmetati vašim novim ljubavima i donijeti vam probleme u nove veze, a na vama je onda da presudite da li je to prijateljstvo stvarno vrijedno toga.
Ukoliko vam bivši partner taji da je i dalje zaljubljen u vas te sa potajno nada da će se iz vašeg prijateljstva roditi nešto više, može uvelike ugroziti vaše prijateljstvo, jer znači da je osnovano na laži, a može vam biti i velika prepreka u traženju nove ljubavi.

Ako niste imali zdravi odnos u tijeku vezu, nećete ga imati niti za vrijeme prijateljstva. Isto tako ako si i dalje predbacujete neke stvari iz bivše veze, za prijateljstvo među vama dvoje nema mjesta.

Nema komentara:

Objavi komentar