.

srijeda, 11. svibnja 2016.

Dan otvorenih vrata udruga

Blato - Dragi naši prijatelji, simpatizeri i svi Vi koji ćete to tek postati, pozivamo Vas da nam se priključite na predstojećim Dan otvorenih vrata udruga, koje će se održati od 21. svibnja godine, od 11 - 18 sati, na adresi našega ranča Karlovačka 80 K, Blato, Zagreb.

Kako i prijašnjih godina, tako i ove godine Jockey klub Hrvatske na manifestaciji sudjeluje zajedno s još tri udruge, Udrugom „Jedni za druge“, Udrugom športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Novi Zagreb – Odra i Udrugom topnika 1. GBR „TIGROVI“, a program koji smo Vam zajednički pripremili objedinjuje edukaciju, terapiju, rekreaciju i zabavu:
  • Prezentiranje terapije jahanjem (od 11 – 13 sati);
  • Besplatno vođenje na konjima za sve zainteresirane;
  • Kreativne likovne radionice za djecu;
  • Natjecanje u pecanju "Ribolov udicom na plovak" (od 11 - 14 sati);
  • "Male olimpijske igre" - organizirane sportsko-natjecateljske aktivnosti za djecu i/ili odrasle (utrka oko jezera (600 m); utrka zavezanih nogu; utrka parova nošenjem na leđima; utrka s jajetom u žlici; utrka parova sa zavezanim nogama; povlačenje užeta).
  • Druženje s magarcima, konjima, patkama, guskama....


Prijave za „Male olimpijske igre“ traju od 11 do 13 sati, same igre počinju u 14 sati, a proglašenje pobjednika i podjela medalja je u 16 sati.

Okupljanje i prijave za natjecanje u športskom ribolovu "Ribolov udicom na plovak" je od 9 sati pa do 11, kada započinje natjecanje. Završetak natjecanja i vaganje ribe je u 14 sati. Proglašenje pobjednika i podjela medalja je u 16 sati.

Osim gore navedenih aktivnosti, svi posjetitelji će slobodno moći šetati našim rančem, relaksirati se, zabavljati i uživati u svim ostalim atrakcijama koje Vam nudimo u sklopu ranča.
                
Bilo bi nam drago da nam se pridružite u ovom zajedničkom druženju, te da svojim prisustvom podržite naše aktivnosti!
Vaši,



Josip Kamba, 091 / 727 – 7583

Zlatko Majić, 091 / 310 – 3956


Nema komentara:

Objavi komentar