.

četvrtak, 16. srpnja 2015.

Započinje izgradnja prvog trgovačkog centra u Blatu

Danas se, kako neslužbeno saznajemo započelo sa pripremama izgradnje prvog trgovačkog centra u Blatu.





Ako se vratimo malo u skoriju prošlost, tada se možemo prisjetiti, kako se o izgradnji trgovačkog centra u Blatu već duže priča. Kolale su raznolike vijesti, od onih kako se tu neće graditi nešto slično trgovačkom centru, jer ih u okolici ima već mnogo, pa do toga kako radove koči gradska birokracija.

Upitali smo mještane Blata što oni misle o izgradnji trgovačkog centra:

 "Naravno da je dobro da se gradi, nešto će zaraditi i naši graditelji, a i zaposliti će se barem netko iz našeg Blata. Osobno bih bila sretnija, kada bi se tu gradio neki proizvodni pogon ."




"Mišljenja sam kako jako malo možemo utjecati to - što će se graditi, a što ne. Kada smo već toga svjesni, tada nam ostaje jedina dobra stvar a to je - kako će se što većim brojem trgovačkih centara i zaoštriti konkurencija, pa eto, možda i mi budemo dugoročno imali koristi u nižim cijenama!" 


"Oduvijek sam bila pobornik građenja. Građenje donosi uvijek i promjene, ali i nove vrijednosti. Moram priznati kako nisam baš najstretnija izgradnjom trgovačkog centra. Bila bih mnogo radosnija - u ostalom ja vjerujem kao i većina Blaćanki i Blaćana - kako je mnogo potrebnije graditi, školu, vrtić, ambulantu ili pak društveni dom..., koji su nasušno potrebna našem Blatu u ovom trenutku!"


"Nemam ništa protiv gradnje, pa ni izgradnje trgovačkog centra. Dobro je da se gradi, evo novih radnih mjesta,  Možda (tko zna ?) jedno od njih zaustavi barem jednu obitelj da se ne iseli u inozemstvo. Što se tiče Blata, odnosno samog našeg Blata, iskreno mislim , kako bi lokacija koja bi bile negdje u "sredini" Blata, bilo bolje riješenja za mještane Blata."


Nema komentara:

Objavi komentar